ENRO
Banner Sistematic Engineering
Companie

  Viziunevision

   
“Viitorul nu se primeste in dar. Se castiga!"  
   

 

 

mission

   Misiune                                                                                                                                                                                                                                                         
 

Sistematic Engineering  isi foloseste experienta acumulata pentru a furniza rezultate concrete in afaceri, permitandu-le astfel partenerilor sai din industrie, administratie sau comunitate, sa profite de acestea intr-o maniera sustenabila. Neobositi in urmarirea intereselor clientilor si angajatilor nostri, ne straduim sa construim relatii pe termen lung care sa respecte valorile noastre de baza.

 
     

   Valori de baza

 Fiind o companie orientata catre performanta actionam conform celor trei valori de baza ale noastre: 

 
         
Spirit antreprenorial   Ne folosim in mod responsabil capacitatile pentru a dezvolta, organiza si administra afacerile clientilor nostri, creand mediul necesar maximizarii profitului in conditii de risc minim  
 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa                                       

  

 Reactie rapida    Suntem preocupati sa anticipam si sa reactionam fara intarziere la schimbarile din domeniile relevante, suntem sensibili la nevoile clientilor si partenerilor nostri, condusi in permanenta de ambitia de a fi performanti.  
                   aaaaaaaaaaaaaaaaaa    
                                                     aaa                        
  
       
              
 Integritate                                                                          Ne desfasuram afacerile intr-o maniera corecta, in conformitate cu cele mai inalte standarde profesionale, respectandu-ne colaboratorii si fiind intodeauna partenerul de incredere pe care oricine si-l doreste.                   
            
       
 
   

 

 Responsabilitate sociala
   

Sistematic Engineering a incurajat un program intern de voluntariat pentru angajati si colaboratori ca parte a responsabilitatii sale sociale. Acest program dezvolta un climat de responsabilitate, creand cadrul pentru activitati de voluntariat si incurajandu-si angajatii sa se implice in proiecte umanitare.

Am hotarat de exemplu, sa alocam timp, fonduri si logistica in mod gratuit, pentru dezvoltarea la nivel national si global a retelei partenerului nostru Labdoo.org, o organizatie umanitara internationala dedicata acordarii de sanse egale pentru educatie copiilor de pe tot globul, prin diminuarea inegalitatilor la accesarea resursele informatice ( Digital Divide) .

Pentru mai multe informatii despre cum puteti contribui si dvs la aceasta campania, intrati aici...